PERSONAL

Personalen är en stor del i barnens vardag och därmed en viktig faktor som påverkar trivseln i förskolan. Vi har utbildad personal som är mycket angelägna om att barnen trivs och mår bra.

 

MARIA SVENSSON
FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE

Blev färdig förskollärare 1998, började med att arbeta på Södermalm i Stockholm för att sedan styra kosan mot Göteborg och Bergsjön. Sedan 2010 arbetar jag som Förskolechef/Förskollärare på Klockans Förskola, den mesta delen av arbetet är lagd i barngrupp med en viss procent som chef. Trivs mycket bra med mitt yrkesval och ser fram emot många år i yrket!

JOSEFINE ”JOSSAN” GULL
FÖRSKOLLÄRARE

Jag tog min förskollärarexamen (med 1 termins inriktning mot Specialpedagog) januari 2010. Under hösten 2010 arbetade jag med 5-6åringar på Falkenbergs Montessori Förskola.
I januari 2011 fick jag fast anställning på Klockans Förskola efter att ha vikarierat där under min utbildning. Och sen dess har jag varit kvar här på fantastiska Klockans Förskola. Jag har också en 1 årig utbildning i Idrottsledarskap och hälsa för barn och ungdomar.
Förskolläraryrket är ett fantastiskt yrke där den ena dagen aldrig är den andra lik. Just variationen och de dagliga mötena med barnen och deras tankar, frågor etc. gör att jag verkligen känner att jag är på rätt plats. Med fantastiska kollegor runt mig är det enkelt att trivas på sitt jobb!

SUSANNE SJÖSTEN
FÖRSKOLLÄRARE

1999 började jag arbeta inom barnomsorgen som barnskötare på olika förskolor i Falkenbergs kommun, detta ledde till att jag senare blev anställd som kommunaldagbarnvårdare 2001, vilket var väldigt lärorikt och gav mig massor av erfarenhet. 2003 sökte jag mig vidare och blev fast anställd som barnskötare på Klockans Förskola, i januari 2014 började jag läsa till Förskollärare på distans och sommarn 2017 tog jag min Förskollärarexamen. Jag trivs väldigt bra med mitt yrkesval och tycker att varje dag tillsammans med barnen är utvecklande även för mig. Jag anser att varje barn är unikt och jag som Förskollärare måste se varje barn och ge dem rätt förutsättningar för att utvecklas och lära.

ANNA ANKARBERG
BARNSKÖTARE

Mitt namn är Anna Ankarberg och jag har jobbat på Klockans Förskola sedan 1993. Jag är utbildad barnskötare och tycker att det är roligt och givande att fä jobba med barn.
På fritiden går mycket tid åt till mina två barn och deras fritidsintressen. Jag gillar att träna, åka skidor och vara ute i naturen. Att resa tillsammans med sambon med och utan barn är också ett intresse.

CECILIA ”CILLA” RAMMUS
BARNSKÖTARE

Jag har jobbat som barnskötare/elevassistent på Klockans Förskola sedan våren 2009. Har tidigare jobbat i Skolansvärld och Förskolan i Hylte kommun, men trivs bäst på Förskolan. Jag bor i Falkenberg med man och tre barn. Här på Klockans Förskola har jag fantastiska kollegor och härliga barn och den ena dagen är inte den andra lik. Gillar att vi har nära till skogen där spännande saker kan ske.

IRENE BRÄMERSSON
KOCK

Jag har jobbat på Klockans Förskola först som timvikarie och sedan 2007 är jag fastanställd. Det började på Klockans Förskola med att våra tre barn gick där och då blev jag tillfrågad om jag kunde jobba som timvikarie. Jag jobbar som kock och en viss del i barngrupp, vi har fördelen på Klockans Förskola att vi är två kockar som delar på kökstjänsten. Mitt jobb är väldigt inspirerande och man får mycket positiv feedback när man lagar mat till barn. Jag har underbara arbetskollegor, så det känns lättsamt att gå till jobbet. Vi lagar all maten från grunden och bakar allt själva. På min fritid tycker jag att längdskidåkning, cykling och promenader är härligt.

ANNA OLOFSSON
KOCK

Jag har jobbat på Klockans Förskola sen 2000. Är utbildad Kock och jobbar både i kök och barngrupp. Jag trivs toppenbra, och ser det som superviktigt att göra barnen nyfikna och medvetna om vikten av bra mat. Att veta skillnaden på närproducerat och när maten har lagts från grunden. På Klockans Förskola lagar vi all mat och bakar allt vårt bröd. Mitt mål med mitt jobb är att ge barnen en bra grundtanke med maten, att man ska våga smaka olika sorters mat från olika kulturer tex. Att känna doften av nybakt bröd och vällagad mat varje dag och förhoppningsvis ta med det till sina barn i framtiden.